student

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1521902601652{margin-top: 20px !important;margin-right: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 20px !important;}”]

Sökes: Student som vill vara med och förändra arbetsmarknaden!

Searchia söker nu studenter för deltidsjobb i Umeå. Searchia är en specialistagentur som hjälper de duktigaste specialisterna till sitt nästa jobb. Vi behöver nu förstärka vårt team med ett par studenter som vill vara med på vår tillväxtresa!

Om tjänsten

Tjänsten är på deltid och tillträde önskas så snart som möjligt, men viktigare är att tidpunkten känns helt rätt för både dig och oss. Det är bra om du kan jobba ca 10 timmar per vecka. Arbetet kan utföras både på dag samt kvällstid. Vi har kontor på Riddaregatan i Umeå.

Du får arbeta med människor

Både i ditt researcharbete och senare när det handlar om matchning, kommer dina kunskaper om mänskligt beteende väl till pass. Arbetet är socialt och du ska tycka om att prata med människor.

Du har stor frihet (under ansvar)

Du arbetar på timmar, vilket innebär att du bestämmer själv när du vill jobba så länge arbetet blir gjort. Detta innebär att du inte behöver missa viktiga föreläsningar eller seminarier i skolan. Du kan även i de flesta fall välja mellan att arbeta från vårt kontor på Haga eller på distans.

Följande arbetsuppgifter är exempel på vad arbetet kommer att innefatta:

⦁ Sökning av seniora specialistprofiler

⦁ Ta kontakt via telefon och mail

⦁ Genomföra enklare intervjuer via telefon

⦁ Boka in intervjuer

⦁ Administrera uppgifter om specialister

⦁ Skapa presentationsmaterial mot kund

⦁ Matcha specialist mot kund

Din profil

Vi ser gärna att du som söker trivs med att ta kontakt och prata med människor då arbetet i sig till stor del innebär att ta kontakt med specialister via telefon. Eftersom Searchia är ett företag som ständigt växer, kommer arbetsuppgifterna troligtvis formas om och utvecklas i takt med företaget. Vi önskar därför att du ska vara prestigelös och se positivt på förändring. Vi har alla ett starkt driv och tydliga målsättningar som vi siktar mot. Nu söker vi dig som kan trivas i denna miljö och vill vara med på vår resa.

Ansökningsprocessen

På Searchia tror vi på enkelhet. Du söker därför enkelt jobbet på något av följande sätt:

Skicka in en intresseanmälan här nedan

    Vi intervjuar löpande och planerar att tillsätta tjänsterna så fort vi har hittat rätt personer. Skicka därför iväg din ansökan redan idag!

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten. För mer detaljer, läs här.