sourcing

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1535455870063{margin-top: 20px !important;margin-right: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 20px !important;}”]

Head of Research till Searchia AB sökes!

Vi på Searchia söker nu en driven kommunikativ person som vill vara med på vår tillväxtresa och leda vårt researcharbete framåt.

Searchia är en specialistagentur som hjälper de duktigaste specialisterna till sitt nästa jobb. Vi gillar specialister. Människor som valt att fokusera och bli riktigt duktiga på ett område. Vi gillar specialister så mycket att vi skapat en agentur speciellt anpassad för dem. Vår egen specialitet är att hjälpa de duktigaste specialisterna till de mest eftertraktade tjänsterna.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en person som kan ansvara för att administrera inflödet till vår agentur.

Om tjänsten:

Tjänsten är på heltid och du kommer vara stationerad på vårt kontor i Umeå, där vi har vår bas, men du kommer även arbeta mot andra städer.

Till denna tjänst söker vi dig som tycker om att skapa nya kontakter och prata med människor. Det är ett socialt yrke och du ska känna dig bekväm med att ha telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Tjänsten innefattar till stor del att ta kontakt med nya specialister via telefon men även via andra kanaler, vilket innebär att du bör trivas i en sådan roll.

Följande arbetsuppgifter är exempel på vad arbetet kommer att innefatta:

⦁ Ta kontakt med specialister via telefon och mail

⦁ Skapa underlag för nya kontakter

⦁ Sökning av seniora specialistprofiler

⦁ Mötesbokning

⦁ Administrera uppgifter om specialister

⦁ Skapa presentationsmaterial mot kund

Som person bör du:

⦁ Vara kommunikativ

⦁ Brinna för kvalitet

⦁ Ha en stark egen drivkraft att lyckas i ditt arbete

⦁ Trivas med att jobba självständigt och i team

⦁ Trivas med att arbeta mot mål

⦁ Du ska vara noggrann och engagerad i ditt arbete

Meriterande, gärna ha erfarenhet av telefonkommunikation och administration.

Eftersom Searchia är ett företag som ständigt växer, kommer arbetsuppgifterna troligtvis formas om och utvecklas i takt med företaget. Vi önskar därför att du ska vara prestigelös och se positivt på förändring. Vi har alla ett starkt driv och tydliga målsättningar som vi siktar mot. Nu söker vi dig som kan trivas i denna miljö och vill vara med på vår resa.

Ansökningsprocessen

Skicka in en intresseanmälan här nedan

    Vi intervjuar löpande och planerar att tillsätta tjänsterna så fort vi har hittat rätt personer. Skicka därför iväg din ansökan redan idag!

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten. För mer detaljer, läs här.