Rekrytering via Specialistagenturen

Som specialist i agenturen kan du med Searchias hjälp hitta nästa steg i karriären. För många specialister handlar det om att byta anställning från en arbetsgivare till en annan. I kontakten med din jobbagent hos Searchia diskuterar ni tillsammans fram vilka preferenser du har för en framtida arbetsgivare och därefter får du förslag på möjligheter som kan vara intressanta för dig.

rekrytering inom IT

Din personliga jobbagent. Helt på dina villkor.

Eftersom vårt arbete med specialisterna i agenturen är långsiktigt, behöver du inte vara på jakt efter ett nytt jobb idag. Du kanske vill etablera en kontakt för framtiden eller så är du nyfiken på hur marknaden ser ut. Är du själv aktiv i ditt jobbsökande så kan Specialistagenturen fungera som ett bra komplement som kan hjälpa dig att vidga dina vyer.

rekrytering av specialister inom IT

Vilka typer av verksamheter rekryterar Searchia till?

  • Privata aktörer
  • Offentliga verksamheter
  • Produktbolag inom IT
  • Konsultbolag inom IT
  • Företag med en större eller mindre IT-avdelning
  • Mindre företag
  • Större koncerner


Vi på Searchia värdesätter uppföljning och återkoppling väldigt mycket, vilket återspeglas i våra rekryteringsprocesser. Du som specialist får därför löpande information från din agent om vad som sker i din rekryteringsprocess, oavsett om det hänt någonting nytt eller om processen stannat upp av någon anledning. Efter avslutad process följer din agent upp hur det går för dig och utifrån dina önskemål kan ni därefter behålla kontakten för att bolla tankar kring din framtida karriär.

Kontakta oss redan idag för att gå med i vår Specialistagentur!

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten. För mer detaljer, läs här.