Tim Hedberg fick sitt drömjobb hos Swedbank efter en rekrytering tillsammans med oss på Searchia. Läs vår intervju med Tim här och ta del av hans upplevelse.

Att hitta rätt jobb kan vara en långdragen och tidskrävande process. Tillsammans med Searchia blir processen enklare. Du får en personlig jobbagent som hjälper till att hitta rätt jobb, med din personlighet, värderingar och erfarenhet i fokus. Vi är specialister på duktiga människor inom IT och har alltid dig i fokus.

Rekrytering inom IT Tim Hedberg

Hur tycker du att processen tillsammans med Searchia varit?

Jag känner att jag blivit väldigt omhändertagen och stöttad. Jag har aldrig känt mig rädd för att ställa frågor som kan uppfattas dumma utan processen har varit väldigt öppen.Berätta om när du gick med i agenturen och om hur vår kontakt sett ut över tid?

Det började med att jag kom i kontakt med Searchia och vi hade en dialog om min dåvarande jobbsituation och hur jag såg på framtiden. Just då var det inte aktuellt att byta, utan det kom ett par år senare. Då kontaktade jag Searchia och berättade att nu var det dags. Jag har varit på några intervjuer för olika tjänster och sen hittade ni faktiskt en superbra tjänst som passade mig väldigt bra, det kändes solklart. Det var jättekul att ni genuint visade intresse för vem jag är och vad jag har för behov.Vad tycker du skiljer Searchia från andra rekryteringsföretag?

Jag var med i en annan rekrytering samtidigt som denna, men det som kändes utmärkande med just Searchia var att det märktes att ni hade funderat mycket kring vem jag var. Om man tänker mig som en pusselbit så hittade ni rätt ställe där jag passade in.Vad skulle du säga till andra om Searchia?

Jag skulle säga att det som gör Searchia så bra är att ni ser till personen på ett annat sätt. Med andra rekryterare så har det varit mycket fokus kring värderingar, men det känns som att ni la stor vikt vid just personlighet. Och det var viktigt för min del.Hur tycker du att det varit att ha med Searchia under processens gång?

Jag är grymt överraskad av ert initiativ. Det känns som att ni stöttat mig i allt precis när jag behövde det. Ni fanns alltid där för att svara på frågor och hjälpte till att skynda på rekryteringsprocessen när det behövdes.


På Searchia är vi specialister på IT-specialister. I stället för att fokusera på arbetsgivares annonser, så tar vi oss an rollen som agenter åt dig som arbetar som specialist inom främst it-branschen.

Vi tycker oss se att det blir allt vanligare att ta hjälp i vardagen med exempelvis hemkörda matkassar. Men varför kan inte man få hjälp i karriären också? Det kan vara ganska krävande att byta jobb, och då underlättar det om man har en personlig agent som lär känna dig och vet vad du vill ha om du kommer till läget att du vill byta arbete, säger Hanna Fjällström, rekryteringskonsult på Searchia i Umeå.

 

Vi arbetar med rekrytering av specialister inom IT, exempelvis backend-utvecklare, frontend-utvecklare, scrum masters och projektledare. Hos oss får du en personlig agent som med din personlighet, erfarenhet och värderingar i fokus hjälper dig mot ditt nästa drömjobb. Gå med i agenturen redan idag och påbörja resan mot ditt nästa jobb, det är helt kostnadsfritt!

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten. För mer detaljer, läs här.