“Så får du en personlig jobbagent som hjälper dig med rekryteringen av ditt nya jobb”

Att byta jobb kan vara krångligt och tar mycket tid, men nu finns en unik möjlighet att skaffa en personlig agent som sköter hela processen – i Umeå. Vi på Searchia arbetar med rekrytering av specialister inom IT. Istället för att arbeta traditionellt som andra rekryteringsföretag, tar vi oss an rollen som din personliga jobbagent.

lediga jobb i umeå

Ansökningar, meritförteckningar och timmar framför skärmen i jakten på rätt jobbannonser kan vara både tidsödande och frustrerande. Det är där Searchia kommer in i bilden, med ett helt nytt sätt att arbeta med rekryteringar. Istället för att fokusera på arbetsgivarens annonser, tar vi oss an rollen som agent åt dig som arbetar som specialist, främst inom IT-branschen.

I vår agentur kan man vara med oavsett vilken situation man befinner sig i karriärmässigt. Man kanske trivs bra just nu, men ändå är nyfiken på vad marknaden har att erbjuda. Då kan vi vara ett bra komplement, säger Hanna Fjällström.

Precis så var det för UX-designern Tea Berglund.

“Det började med att vi bollade lite idéer om vad som skulle kunna vara mitt nästa steg i karriären. Efter ett tag informerades jag om att VK Media sökte en UX-designer och att jobbet stämde bra med mina värderingar, och så är det ju. VK Medias demokratiska uppdrag är viktigt för mig” säger Tea Berglund 

Vilken betydelse har Searchia haft att du fick just det här jobbet?

“Det är en helt kritisk faktor och när jag väl visade intresse blev det vädldigt snabba puckar, vilket var bra för både mig och arbetsgivaren. Hela processen blev så otroligt smidig” säger Tea Berglund.

På Searchia är vi specialisten på IT-specialister. I stället för att fokusera på arbetsgivares annonser, så tar vi oss an rollen som agenter åt dig som arbetar som specialist inom främst it-branschen.

Vi tycker oss se att det blir allt vanligare att ta hjälp i vardagen med exempelvis hemkörda matkassar. Men varför kan inte man få hjälp i karriären också? Det kan vara ganska krävande att byta jobb, och då underlättar det om man har en personlig agent som lär känna dig och vet vad du vill ha om du kommer till läget att du vill byta arbete, säger Hanna Fjällström, rekryteringskonsult på Searchia i Umeå.


Vi arbetar med rekrytering av specialister inom IT, exempelvis backend-utvecklare, frontend-utvecklare, scrum masters och projektledare. Hos oss får du en personlig agent som med din personlighet, erfarenhet och värderingar i fokus hjälper dig mot ditt nästa drömjobb.

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten. För mer detaljer, läs här.