Här är specialistagenturen som hjälper dig med nästa steg i karriären

Nu kan du låta en expert hitta ditt nästa drömjobb. Searchia är en specialistagentur som hittar jobb åt specialister. När du går med i agenturen får du enkelt och smidigt reda på framtida karriärmöjligheter utan att själv behöva leta.

– Vi har fått in jättebra och viktig kompetens till vårt företag tack vare Searchia och nu söker vi ännu fler systemutvecklare, säger Roger Jonsson som är gruppchef på Metria i Umeå.

Oavsett anledning kan det komma tidpunkter i livet då man känner att man vill utvecklas och byta jobb. Men det kan vara svårt att ständigt hålla koll på arbetsmarknaden. Genom att gå med i Searchias specialistagentur så låter man en expert hitta jobben åt en. På så sätt behöver man aldrig vara orolig för att missa nästa steg i karriären.

– Vi riktar oss inte bara till de som vill ha ett jobb nu, utan man kan vara med i agenturen för att se vad som dyker upp framöver. Drömerbjudandet kanske kommer idag eller om tre år. Vi jobbar för långsiktiga relationer, säger Amanda Mårtensson som är affärsområdesansvarig på Searchia.

När man registrerar sig hos Searchia blir man kontaktad för ett förutsättningslöst samtal där Searchia lär känna dig och får reda på vad just du är ute efter. Sedan kontaktar de dig när intressanta tjänster dyker upp. På så vis kan du få reda på framtida karriärmöjligheter – utan att ens behöva lyfta ett finger.

– Det bästa är att vi söker och hittar jobbet åt specialisterna, dessutom har vi har ett stort kontaktnät bland företagen, säger Amanda Mårtensson.

Metria är ett företag som rekryterat flera viktiga kompetenser med hjälp av Searchia. De är ett teknikföretag i framkant, speciellt när det gäller GIS, Geodata och Fjärranalys. Marknaden för deras tjänster och produkter växer explosionsartat över hela Sverige och för att fortsätta leverera med högsta kvalitet söker de ständigt nya specialister.

På Metrias kontor i Umeå arbetar man främst med att utveckla appar för fältlösningar inom GIS, E-handel med geodata, offlinelösningar och alltid med fokus på god användbarhet. Just nu söker de en driven och erfaren systemutvecklare med kunskaper inom GIS och FME.

– Man kommer ingå i ett utvecklingsteam som sitter i Umeå och så kommer man bland annat arbeta med att utveckla e-handelstjänster, appar och vår tjänst ”FastighetSök”, berättar Roger Jonsson.

Hos Metria arbetar man mycket i team och varje medarbetare får stort inflytande och ansvar eftersom man själv är specialist inom sitt område. Dessutom är utvecklingsmöjligheterna stora.

– Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska kompetensutvecklas. Har man en idé som är i linje med företaget får man gå de kurser eller utbildningar som behövs för att komma dit man vill, säger Roger Jonsson.

Vilka egenskaper söker ni efter?
– Eftersom vi arbetar mycket i team är det viktigt att man är en lagspelare. Man ska också vara villig att lära sig nya saker och vilja utvecklas, säger Roger.

Därför ska du söka jobb hos Metria
– Stora utvecklingsmöjligheter. Hos Metria skapas komplicerade system och avancerade analyser. Det finns stor möjlighet att både påverka och utvecklas.
– Företaget växer. Tjänsterna och produkterna används praktiskt taget inom alla branscher och efterfrågan ökar kraftigt.
– Gör samhällsnytta. Metrias tjänster bidrar till att utveckla ett hållbart samhälle.

Så gör man för att få reda på framtida karriärmöjligheter – helt gratis.

1: Gå in på searchia.se och anmäl dig till specialistagenturen.
2: Searchia kontaktar dig och du bokas in för ett förutsättningslöst samtal med någon av Searchias rekryterare som blir din personliga rekryterare.
3: Även om du kanske inte söker jobb idag, så har Searchia gärna en kontinuerlig kontakt med dig för att diskutera framtiden.

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten. För mer detaljer, läs här.