Senior Software Developer till Clavister i Örnsköldsvik

Clavister AB letar efter en erfaren utvecklare som kan stärka upp deras team inom Engineering. Clavister har under det senaste året jobbat hårt för att kunna erbjuda ett starkt europeiskt alternativ inom cyber-security. Eftersom vi lever i en värld där fler och fler verksamheter blir digitala blir det allt viktigare att kunna arbeta säkert och skydda verksamhetens olika delar. Clavister har som vision att bidra till ett bättre samhälle genom att erbjuda pålitliga säkerhetslösningar som kan möjliggöra kommunikation världen över.

Hos Clavister får du möjligheten att arbeta i ett team med duktiga och erfarna kollegor. Du får arbeta med spännande teknik och utveckling av förstklassiga nätverkssäkerhetslösningar till en global och varierad marknad. Eftersom Clavister ständigt utvecklar sina produkter kommer du få möjlighet att arbeta både med förbättring och innovation och dina idéer som utvecklare kommer vara värdefulla. Dina kollegor kommer kunna dela med sig av sin kompetens inom området och du får bli en del av ett mångkulturellt och familjärt arbetslag.

Att arbeta på Clavister

Som Senior Software Developer kommer du få arbeta hands-on med utveckling och förbättring av Clavisters produkter. Clavister arbetar i allra högsta grad agilt och har under det senaste året implementerat en tydlig sprint-process som ska främja innovation. Inslag som ”demo-by-all” och ”innovate-by-all” är någonting som visat sig vara uppskattat av team och kollegor eftersom dessa tillfällen skapar utrymme för retrospektiv reflektion, nya idéer och kompetensutveckling. Att arbeta med cyber-security anses av många som ett altruistiskt arbete som bidrar till samhällsnytta, eftersom det är en förutsättning för att kommunikation och digitalisering ska kunna fungera på ett säkert sätt världen över.

Du kommer utgå från kontoret i Örnsköldsvik men möjligheterna är stora både för att pendla och att arbeta helt eller delvis på distans.

Exempel på dina ansvarsområden:

  • Utforska och definiera kravställning för ny funktionalitet.
  • Implementera och testa nya funktioner och lösningar.
  • Felsöka, förbättra och omstrukturera kod.
  • Göra research kring ny teknik för att kunna förbättra produkterna.

Clavister är mitt inne i en spännande förändringsresa där syftet är att specialisera sig mer på kundernas behov och bygga lösningar som är mer skräddarsydda för marknaden. Tanken är också att leverera cyber security som en tjänst, vilket gör leveransen bättre anpassad mot kund. Här kan du läsa mer om detta: https://www.clavister.com/news/.

Kompetenser och egenskaper

För att lyckas i rollen som Senior Software Developer bör du ha gedigen erfarenhet inom hårdvarunära programmering och du bör ha arbetat primärt i programspråket C. Du kanske har arbetat inom någon annan bransch och tycker att cyber-security känns spännande att utforska vidare. Om du har arbetat med nätverksprogrammering eller brandväggar tidigare är det starkt meriterande.

Det första steget i Clavisters rekryteringsprocess är ett programmeringstest och det får du göra för att säkerställa att din kompetens och dina intresseområden stämmer överens med Clavisters utvecklingsmiljö. Du får en inblick i hur utvecklingsmiljön kan se ut och du får också möjlighet att diskutera de tekniska aspekterna tillsammans med Clavister på ett djupare plan.
Det är önskvärt om du har en akademisk utbildning inom datavetenskap eller nätverksteknik. Om du är självlärd bör du ha dokumenterad erfarenhet som säkerställer din kompetens inom området. Du ska kunna tala och skriva engelska flytande, eftersom engelska är Clavisters koncernspråk.

Här kan du lära dig mer om hur det är att arbeta på Clavister: https://www.youtube.com/watch?v=0JshDYVr6FY&feature=youtu.be

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Clavister med Searchia Specialistagenturen. Intervjuer och urval kommer att ske löpande för denna tjänst eftersom tillsättning önskas ske så snart som möjligt.

Du är varmt välkommen med dina frågor samt din ansökan till ansvarig Rekryteringskonsult Hanna Fjällström.

Hur ansöker jag?

Maila din ansökan till: hanna.fjallstrom@searchia.se och skriv ”Clavister” i ämnesraden.

rekrytering av specialister inom IT

Hanna Fjällström

Rekryteringskonsult, Umeå

Telefon: 070-257 27 00 Mail: hanna.fjallstrom@searchia.se

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten. För mer detaljer, läs här.